Επιστροφές Προϊόντων

Λόγω της φύσης των αγορών αλλά και το γεγονός ότι ο πελάτης δεν έρχεται σε άμεση επαφή με το προϊόν το οποίο θέλει να αγοράσει είναι πιθανό να μην καλύψουμε τις ανάγκες στο ακέραιο. Για το λόγο αυτό το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.skinanalysis.gr έχει φροντίσει με αναλυτικές περιγραφές αλλά και με σωστές φωτογραφίες των προϊόντων μας να βοηθήσει τον καταναλωτή για τη σωστή επιλογή της αγοράς του.

Όροι Επιστροφών

Ωστόσο η πολιτική του καταστήματος μας είναι να καλύπτει όλους τους καταναλωτές, δίνουμε την επιλογή της επιστροφής των προϊόντων στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Εάν το προϊόν κατά την παραλλαβή του από τον μεταφορέα βρέθει κατεστραμένο
  • Εάν έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξεως

Αν ο πελάτης πληροί έστω και μία από τις παραπάνω περιπτώσεις έχει το δικαίωμα εντός 14 ημερών να επιστρέψει το προϊόν. Για να γίνει δεκτό το προϊόν θα πρέπει να μην έχει δεχτεί κάποιο φθορά αυτό και η συσκευασία του και να αποσταλεί στο κατάστημα μας με όλα του τα παραστατικά.

Όταν το προϊόν ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα και πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, τότε ο καταναλωτής θα παραλάβει μέσω email εκπτωτικό κωδικό σε κουπόνι ισόποσο με το προϊόν επιστροφής για την αγορά του ίδιου προϊόντος είτε διαφορετικού. Στην περίπτωση που επιθυμεί επιστροφή χρημάτων εντός 7 εργάσιμων ημερών και μετά από επικοινωνία με το λογιστήριο θα λάβει την επιστροφή του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει.

ΠΡΟΣΟΧΗ για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας πριν την επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να έρθετε σε επαφή μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 210 771 7723 είτε μέσω mail στο info@skinanalysis.gr

Ευπαθή προϊόντα

ΠΡΟΣΟΧΗ η επιστροφή των προϊόντων δεν γίνεται δεκτή για προϊόντα τα οποία έχουν παραγγελθεί κατόπιν παραγγελίας από εσάς και δεν υπάρχουν στο απόθεμα του καταστήματος μας. (εδώ μπορείτε να βάλετε και κάποιες κατηγορίες προϊόντων τα οποία δεν δέχεστε επιστροφή)

Διαδικασία & Τρόποι Επιστροφής

Αποστολή προϊόντος:

Για την επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία. Αρχικά πρέπει να συσκευάσετε το προϊόν με τον ίδιο τρόπο που έγινε η παραλαβή του προϊόντος. Στη συσκευασία είναι υποχρεωτικό να υπάρχει το παραστατικό αγοράς του προϊόντος. Όταν παραλάβουμε το προϊόν το αρμόδιο τμήμα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας ώστε να γίνει είτε η αλλαγή του είτε η επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται στην έδρα της εταιρείας μας.

Κόστος Επιστροφών:

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή λάθος προϊόντος τα έξοδα μεταφορικών βαραίνουν εξ ολοκλήρου το κατάστημα skinanalysis.gr. Για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση τα έξοδα μεταφορικών βαραίνουν τον πελάτη και ουδεμία ευθύνη φέρει το κατάστημά μας.

Διαδικασία υπαναχώρηση

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα εντός 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων να κάνει αίτημα υπαναχώρησης γραπτός στο email info@skinanalysis.gr. Στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής είναι υποχρεωμένος να καλύψει όλα τα έξοδα επιστροφής. Εντός 10 εργάσιμων ημερών θα αποσταλεί εκπτωτικό κουπόνι για αγορές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είτε επιστροφής χρημάτων.

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 7 εργάσιμων ημερών από την αίτηση ακύρωσης στον τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο καταναλωτής στο αρμόδιο τμήμα.

Για την ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας υπαναχώρησης το προϊόν θα πρέπει να είναι στην κατάσταση παραλαβής του. Η συσκευασία του πρέπει να είναι σφραγισμένη και μέσα στη συσκευασία αποστολής να βρίσκονται όλα τα παραστατικά της παραγγελίας. Η επιστροφή γίνεται με courier στη διεύθυνση του καταστήματός μας.

Αφού γίνει η παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημά μας το αρμόδιο τμήμα θα ελέγξει την κατάσταση τους και εφόσον τηρούνται τα παραπάνω κριτήρια γίνεται αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Σε αντίθετη περίπτωση, το skinanalysis.gr, διατηρεί το δικαίωμα να μην κάνει δεκτή την αίτηση επιστροφής.

Για επιστροφή μη λανθασμένου, μη κατεστραμμένου ή γενικότερα μη ελαττωματικού προϊόντος, τα έξοδα αποστολής της επιστροφής βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.

Παρατηρήσεις :

Το skinanalysis.gr διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών του, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστότοπό του.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που το domain.gr κατά την απόλυτη κρίση του, θεωρήσει ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

Σε περίπτωση που το προϊόν παραβαίνει τους όρους επιστροφών και κριθεί ακατάλληλο προς επιστροφή, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον πελάτη. Τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν τον ίδιο.